پاورپوینت ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیت ها و وظایف آن ها
پاورپوینت ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیت ها و وظایف آن ها
پاورپوینت ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیت ها و وظایف آن ها شامل 38 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد و برای دانشجویان حقوق کاربرد دارد .
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 38 |
حجم | 371 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | فقه و حقوق اسلامی |
توضیحات کامل
پاورپوینت ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیت ها و وظایف آن ها
پاورپوینت ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیت ها و وظایف آن ها شامل 38 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان حقوق ، علوم سیاسی ، بازرگانی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
اولین قدم در ایجاد سازمان ملل متحد، در ۱۲ ژوئن ۱۹۴۱ و در خلال جنگ جهانی دوم برداشته شد. ۱۴ دولت اعلامیهای را تصویب کردند و متعهد شدند که همراه با سایر ملل جهان در راستای زدودن جنگ و برقراری صلح اقدام نمایند.
دو ماه بعد یعنی در ماه اوت، ملاقاتی بین وزیر کشور انگلستان، چرچیل و رئیس جمهور ایالات متحده، رزولت صورت گرفت و سندی سیاسی موسوم به منشور آتلانتیک که دارای ۸ ماده بود، تنظیم گردید.
مهمترین محورهای این سند، حق تعیین سرنوشت ملتها، برابری دولتها در دسترسی به مواد اولیه، همکاری و امنیت بینالمللی، آزادی دریاها و خلع سلاح عمومی بود. در این نوشته قصد داریم شما را ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیتها و وظایف آنها آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
بعد از تنظیم منشور آتلانتیک، در سال ۱۹۴۲ با ورود ایالات متحده به جنگ جهانی دوم ، سندی تحت عنوان اعلامیهی ملل متحد ایجاد شد که ۲۶ کشور جهان ازجمله ایران آن را امضا کردند و آمادگی خود را علیه جنگ اعلام نمودند (این سند عنوان ملل متحد را پایهگذاری کرد).
مطابق این سند، سران سه کشور متفق، استالین، چرچیل و رزولت در سال ۱۹۴۳ در مسکو ملاقات کردند و در پی این دیدار، اعلامیهی مسکو صادر شد که در آن لزوم ایجاد سازمانی بینالمللی براساس برابری حاکمیت دولتها موردتوجه قرار گرفت. بهدنبال صدور این اعلامیه چین هم به این امر پیوست.
یکی از مهمترین کشورهایی که نقش مهمی در جنگ داشت ایران بود که روابط بسیار خوبی با آلمان داشت و در زمان حمله به شوروی از جبههی جنوب برای رساندن تسلیحات استفاده میکرد.
در سال ۱۹۴۳ و بهدنبال تشکیل کنفرانسی در تهران که این سه تن (استالین، چرچیل، رزولت) در آن حضور داشتند؛ رابطهی ایران با آلمان قطع و جبههی جنوبی بسته شد.
در ملاقات تهران، ایجاد یک سازمان بینالمللی با هدف صلح و امنیت جهانی موردتأیید قرار گرفت که حاصل این مذاکرات، سندی به نام پیشنویس ملل متحد بود؛ کنفرانس یالتا نیز برای ایجاد حق وتو برگزار شد که این حق توسط استالین پیشنهاد شد.
در این زمان، چهار قدرت بزرگ (آمریکا، چین، شوروی، انگلستان) از دولتهای امضاکننده و سایر دولتها دعوت کردند تا در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو تشکیل میشود، شرکت کنند تا پیشنویس را در آنجا مطرح و پیرامون آن بحث و مطالعه کنند.
سرانجام تا سال ۱۹۴۵، ۵۱ کشور جهان آن سند را تصویب کردند؛ بدین ترتیب قبل از پایان جنگ، دومین سازمان جهانی با صلاحیت عام ایجاد شد.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
اعضا و مقر سازمان ملل متحد
وظایف و اهداف سازمان ملل متحد
ارکان اصلی سازمان ملل متحد
صلاحیتهای مجمع عمومی
صلاحیت شورای امنیت
صلاحیت دیوان بینالمللی دادگستری
ارکان فرعی سازمان ملل متحد
پایان
عنوان : ارکان سازمان ملل متحد، صلاحیت ها و وظایف آن ها
فرمت : پاورپوینت
حجم : 372 کیلوبایت
تعداد صفحات : 38
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
- ۹۹/۰۲/۰۳