فایل فارسی

دانلود نمونه سوال

فایل فارسی

دانلود نمونه سوال

نمونه سوال استخدامی,گزارش کارافرینی,دانلود جزوه,جزوه دانشگاهی,دانلود فرم و مستندات,دانلود سوالات پایانی مدارس

دانلود پاورپوینت صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری

مریم عباسی | پنجشنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۸، ۰۹:۵۴ ب.ظ

پاورپوینت صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری

 

پاورپوینت صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری شامل 30 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد و برای دانشجویان حقوق کاربرد دارد .


مشخصات فایل

 

 

تعداد صفحات 30
حجم 302 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی فقه و حقوق اسلامی


توضیحات کامل

 

پاورپوینت صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری

 

پاورپوینت صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری شامل 30 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان حقوق ، علوم سیاسی ، بازرگانی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

در داخل مرزهای هر سرزمینی، مردم برای حل اختلافات خود به دادگاه‌های آن کشور یا هنگام وقوع جرمی برای شکایت یا گزارش آن جرم به دادسراها مراجعه می‌کنند. به عبارت دیگر، مرجع صالح برای رسیدگی به اختلافات اشخاص حقیقی و حقوقی دادگاه‌های همان کشور هستند. اما لازم است کمی کلان‌تر به موضوع نگاه کنیم. وقتی دولت‌ها در روابط خود دچار مشکل می‌شوند یا اختلافی میان آنها رخ می‌دهد، چه نهادی می‌تواند به‌عنوان قاضی میان آنها قرار بگیرد و به حل‌وفصل اختلافات بپردازد؟ آیا قدرتی فراتر از قدرت دولت‌ها وجود دارد که دارای جایگاهی باشد که به صدور رأیی الزام‌آور بپردازد و دولت‌ها از تصمیمش تبعیت کنند؟

در این راستا و در این نوشته می‌خواهیم با صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری آشنا شویم .

در سطح بین‌المللی، رسیدگی به اختلافات قانونی میان کشورها در صلاحیت «دیوان بین‌المللی دادگستری» است که رکن قضایی سازمان ملل متحد محسوب می‌شود. این نهاد در سال ۱۹۴۵، در شهر لاهه‌ی هلند تأسیس شد. اولین پرونده‌ای که در این دیوان بررسی شد، مربوط به تنگه‌ی کورفو بود که در سال ۱۹۴۷ مطرح شد. نخستین سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا همه‌ی دولت‌ها در هر نقطه‌ای از کره‌ی زمین می‌توانند به این دیوان مراجعه کنند؟ صرف تشکیل یک دولت و داشتن مرزهای سرزمینی، به کشورها امکان رجوع به دیوان را می‌دهد؟

طبق بند ۱ ماده‌ی ۳۵ اساس‌نامه‌ی دیوان، دولت‌های امضاکننده‌ی اساس‌نامه، حق طرح دعوا را در دیوان دارند، اما در کنار این اساس‌نامه، بند ۱ ماده‌ی ۹۳ منشور ملل متحد نیز تصریح می‌کند که همه‌ی اعضای ملل متحد به‌خودی خود از پذیرندگان اساس‌نامه‌ی دیوان هستند. پس تمام دولت‌های عضو سازمان ملل متحد می‌توانند در صورت بروز اختلاف با شرایط مربوط به دیوان مراجعه کنند. اما کشورهایی که عضو سازمان ملل متحد نیستند هم، حق طرح دعوا را در دیوان دارند؟

بند ۲ ماده‌ی ۹۳ منشور ملل متحد بیان می‌کند: «شرایطی که به‌موجب آن کشورهای غیرعضو سازمان ملل می‌توانند از پذیرندگان اساس‌نامه‌ی دیوان بین‌المللی دادگستری به‌شمار آیند، در هر مورد خاص، بنا به توصیه‌ی شورای امنیت و توسط مجمع عمومی ملل متحد معین می‌شود.» بنابراین عضویت در سازمان ملل متحد برای مراجعه به دیوان لزومی ندارد، بلکه دولت غیرعضو می‌تواند از سازمان ملل متحد بخواهد که اجازه‌ی طرح دعوا در دیوان را به او بدهد. لازم است بدانیم که به این دلیل که تنها دولت‌ها می‌توانند در دیوان طرح دعوا کنند، سازمان‌های بین المللی حتی در موضعِ «خوانده» نیز نمی توانند در برابر دیوان حاضر شوند. البته مطابق ماده‌ی ۳۴ اساس‌نامه‌ی دیوان، امکان همکاری میان این سازمان‌ها و دیوان در مواردی همچون دریافت اطلاعات موردنیاز وجود دارد.

و ...

 

فهرست مطالب

مقدمه
صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری
صلاحیت ترافعی
صلاحیت مشورتی
پایان

 

عنوان : صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری

فرمت : پاورپوینت

حجم : 304 کیلوبایت

تعداد صفحات : 30

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی