خرید پاورپوینت فلسفه اسکولاستیک
پاورپوینت فلسفه اسکولاستیک شامل 44 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد و برای دانشجویان کاربرد دارد .
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 44 |
حجم | 4469 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | علوم انسانی |
توضیحات کامل
پاورپوینت فلسفه اسکولاستیک
پاورپوینت فلسفه اسکولاستیک شامل 44 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
از عصر باستان یونانیان به فلسفه پردازی در جهان مشهور بودند. زیرا در تمام سالها و قرون آن دوره فیلسوفان زیادی از میانشان سر بر آورده بوند و پایه و اساس فلسفه را ریخته بودند. این عامل باعث شده بود تا آکادمی های زیادی از جمله آکادمی معروف افلاطون در آنجا تاسیس شود. و در آنها به آموزش علوم آن دوران پرداخته شود. همین طور می توان به جرات گفت که آکادمی های یونان سر منشاء فلسفه در خاورمیانه و اروپا شدند. درآن دوران به علت عدم وجود امکانات و تکنولوژی برای پژوهش علمی ، روش علمی روش قیاس عقلی و منطق بود.
چون تنها راه معرفت به اشیا از این طریق امکان بود. در همین دوران این روش که به عنوان فلسفه شناخته می شد به عنوان علم العلوم مشهور شد. اما پس از تصرف یونان توسط امپراطوری روم و سپس حمله ی اقوام وحشی " گال " به روم غربی امپراطوری بزرگ از هم پاشید و حکومتهای محلی تشکیل شد. و این در حالی بود که مسیحیت و کلیساها گسترش بسیاری یافتند. اما در اثر جهالت عده ای از مبلغان مسیحیت و پیروی مردم از آنها به آرامی پرداختن به علم و فلسفه در اروپا به شدت محدود شد و تنها نظام فلسفی پایدار در آن دوران اروپا اندیشه هایی بود که در کلیسا تدریس می شد.
به همین دلیل به مرور زمان در جوامع اروپایی خرافات و عقب ماندگی چیره شد و عصر تاریکی را شکل داد. نفوذ کلیسا در سرزمینهای اروپایی به قدری افزایش یافت که تمامی قوانین جامعه بوسیله ی آن تعیین می شد. آنها فکر می کردند کلام مسیحیت باید اساس شناخت جامعه باشد و برای آن کافیست. آنها نمی توانستند با برهان عقلی صحت افکار و عقاید خود را توجیه کنند به همین دلیل به مرور زمان به فلسفه روی آوردند و برای اولین بار در قرون وسطی نظامی نسبتا منسجم شکل دادند.
اولین فردی که برای این کار تلاش کرد " فلوطین " بود. او تلاش کرد که فلسفه ی نوافلاطونی را با کلام مسیحیت یکپارچه سازد و آن را با برهان منطقی توجیه کند. بعدها کلیسا با اتکا بر همین روش اساس نگرش فلسفی مسیحیت را شکل داد که در تاریخ فلسفه به نگرش " اسکولاستیسیسم " (فلسفه ی مدرسی) مشهور است.
علت این نامگذاری این است که این فلسفه تنها فلسفه ای بود که در تمام طول قرون وسطی در سرتاسر اروپا در کلیساها تدریس می شد و به همین دلیل آن را درسی می دانستند و در میان سایر مکاتب از تقدس ویژه ای برخوردار بود. امروزه پس از ظهور عصر " رمانتیک " و انتقادات فلاسفه به خصوص فیلسوف آلمانی ایمانوئل کانت این اندیشه دیگر رواج ندارد.
هدف ما درین مختصربحث روی ویژگی های مکتب اسکولاستیک، نمایندگان مکتب اسکولاستیک، عقاید اقتصادی مکتب اسکولاستیک، اسکولاستیکها ونظام سرمایه داری و آکویناس؛ مظهر فلسفه اسکولاستیک میباشد؛ که طی یک مقدمه، یک فصل که شامل شش مبحث بوده ونتیجه گیری مختصر ازافکارفلسفی عصراسکولاستیک است.
میخواهیم که درقدم نخست یک نگاه گذرا وکلی به سیرتفکرفلسفی درادوارمختلف داشته باشیم، تامطلب روشن گردد که افکار فلسفی اسکولاستیکها ویا مکتب اسکولاستیکها از کجا، درکدام دوران، تحت کدام شرایط ومبتنی با کدام اندیشه آغاز گردیده وبالاخره چگونه زوال نمود.
نگاهى به سیر تفکر فلسفى
آغاز تفکر فلسفى
تاریخ تفکر بشر به همراه آفرینش انسان تا فراسوى تاریخ پیش مىرود هر گاه انسانى مىزیسته فکر و اندیشه را
به عنوان یک ویژگى جدایى ناپذیر با خود داشته و هر جا انسانى گام نهاده تعقل و تفکر را با خود برده است.
در میان انواع اندیشههاى بشرى آنچه مربوط به شناخت هستى و آغاز و انجام آن است در آغاز توام با اعتقادات مذهبى
بوده است و از این روى مىتوان گفت قدیمترین افکار فلسفى را باید از میان افکار مذهبى شرقى جستجو کرد .
مورخین فلسفه معتقدند که کهنترین مجموعههایى که صرفا جنبه فلسفى داشته یا جنبه فلسفى آنها غالب بوده مربوط به
حکماى یونان است که در حدود شش قرن قبل از میلاد مىزیستهاند و از دانشمندانى یاد مىکنند که در آن عصر براى شناخت هستى و آغاز و انجام جهان تلاش مىکردهاند و براى تفسیر پیدایش و تحول موجودات نظریات مختلف و احیانا متناقضى ابراز مىداشتهاند و در عین حال پنهان نمىدارند که اندیشههاى ایشان کما بیش متاثر از عقاید مذهبى و فرهنگهاى شرقى بوده است .به هر حال فضاى آزاد بحث و انتقاد در یونان آن روز زمینه رشد و بالش افکار فلسفى را فراهم کرد و آن منطقه را به صورت پرورشگاهى براى فلسفه در آورد .
طبیعى است که اندیشههاى آغازین از نظم و ترتیب لازم برخوردار نبوده و مسائل مورد پژوهش و تحقیق دستهبندى دقیقى نداشته است چه رسد به اینکه هر دسته از مسائل نام و عنوان خاص و روش ویژهاى داشته باشد و اجمالا همه اندیشهها به نام علم وحکمت ومعرفت ومانند آنها نامیده شده است .
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
نگاهى به سیر تفکر فلسفى
آغاز تفکر فلسفى
خلاصه
اسکولاستیک
ویژگیهای مکتب اسکولاستیک
نمایندگان مکتب اسکولاستیک
عقاید اقتصادی اسکولاستیکها
اسکولاستیک و نظام سرمایهداری
آکویناس؛ مظهر فلسفه اسکولاستیک
نتیجه گیری ازفلسفه اسکولاستیک
خلاصه
عنوان : فلسفه اسکولاستیک
فرمت : پاورپوینت
تعداد صفحات : 44
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود